Suomalaisen ammattinyrkkeilyn alasajaminen?

Siirry alas

Suomalaisen ammattinyrkkeilyn alasajaminen? Empty Suomalaisen ammattinyrkkeilyn alasajaminen?

Viesti kirjoittaja American Pervert lähetetty Ti Helmi 04, 2014 5:12 pm

Onko kenelläkään tietoa kenen aloitteesta koko ammattinyrkkeilyä ollaan ajamassa alas? Juukaan tuleva Suomen Nyrkkeilymuseo II on selvä todiste siitä ettei ammattinyrkkeilyä tulla tulevaisuudessa enää näkemään tässä maassa mutta miten tähän on päädytty?

Itse veikkaan että osasyitä on ainakin KAIKKIEN raskassarjalaisten täydellinen floppaaminen. Rosberg kärysi, Haapoja saunoi vähin äänin cruiseriin, Katajisto oli alun alkaen täysi vitsi ja Sveitsin reissun jälkeen sitä ei enää voi peittää. Edelleen, Rosberg sotki housut Ranskassa, Heleniuksen kupla puhkesi jo kaksi vuotta sitten ja ketä muka olisi enää tulossa? Vaha? Älkää naurattako.

EU- ja EM-titteleillä kusettaminen kantoi jonkin aikaa mutta nyt niistäkin käydään vaan rahastamassa (Piispanen, Rosberg) ja viime vuonna puhkesi monta kuplaa. Ja noin ylipäätään kuka muu kuin Tatli on menossa ylöspäin tällä hetkellä?

Uskoisin että tämä alasajo on kaikkien yhteinen päätös. Pirinen ja Pöl... Tolvanen ovat kyllästyneet touhuun ja järjestävät syksyllä jäähyväisillan jossa ottelevat näytösottelun keskenään. Carameliton ottelijat ottelevat jatkossa omakustanne-periaatteella Riikassa ja P3 rahastaa ulkomaan tittelimatseilla. Tulevaisuudessa näen ainoat illat kotimaassa olevan Norja-Liettua maaotteluita Ringside Gymillä.

American Pervert

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 28.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa