MONONEN VAATI YKKÖSKUSKIN ASEMAA.

Siirry alas

MONONEN VAATI YKKÖSKUSKIN ASEMAA. Empty MONONEN VAATI YKKÖSKUSKIN ASEMAA.

Viesti kirjoittaja VERIHUORMA BOXING lähetetty Ti Joulu 17, 2013 2:22 am

Marko Mononen uhkasi kertoa European Boxing Unionille, EBU:lle oman tallinsa Boxing Finlandian hallussa olevista P3-salaisuuksista, ellei häntä nosteta tallin ykköskuljettajaksi.

Asiasta kertovat tänään esimerkiksi brittilehdet The Times ja The Guardian.

Tapahtumat ajoittuvat elokuussa käytyyn Olavinlinnaan iltaan. Ennen iltaa Monosella ja tallin managerilla Markku Pirisellä oli iso riita. Mononen oli erittäin vihainen siitä, että Matias Laitinen sai mennä hakkaamaan Harunan Olavinlinnan kehään.

Liperiläiskuljettaja vaati, että hänet on nostettava jatkossa P3-iltoihin Laitisen sijaan esiintymään tallin ykköskuskina tai hänen on annettava lähteä tallista tämän kauden jälkeen.

Riidan aikana Mononen tiettävästi kertoi Piriselle, että hän saattaa paljastaa EBU:lle, että hänellä on tietokoneellaan sähköpostiviestejä salaisista Professori Augustinin illoista Milanon kasinolla.

Monosella on niin tiivis sopimus Boxing Finlandian kanssa, että hän ei voi olla missään muussa tallissa ennen kautta 2019, ellei Tolvanen siihen suostu. Boxing Finlandialta vakuutetaan edelleen, ettei tallilla ole minkäänlaista aikomusta päästää Monosta esimerkiksi Caramelitolle.
VERIHUORMA BOXING
VERIHUORMA BOXING

Viestien lukumäärä : 78
Join date : 28.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa