Suunnittele ottelupari ja kerro miten kävi!

Siirry alas

Suunnittele ottelupari ja kerro miten kävi! Empty Suunnittele ottelupari ja kerro miten kävi!

Viesti kirjoittaja American Pervert lähetetty Su Joulu 01, 2013 7:36 am

Jarmo "Jare" Tolvanen tulee pukkarista kohti kehää, kaiuttimista pamahtaa Frederikin biisi "Rensselit pykälään ja täysiä päin, Koskela Härmästä tässä on näin!"

Jaren vanavedessä tulee Anna ja Krista kireissä topeissa kantaen numerokortteja, kulmaan tulee Elina Agonen omassa fanipaidassaan ja Markku Pirinen cutmanin ominaisuudessa. Outokummun täydet lehterit hurraa, punaisessa kulmassa puhtaalla recordilla 0 ottelua, Jare Pöl... Tolvanen!!!

Vastaan tulee ammattihäviäjä Unkarista jonka nimeä kukaan ei tiedä. Lista on kuulopuheiden mukaan 2-16 tai jotain. Kundi on puolta pienempi ja ottelee tennareissa ja collegeshortseissa. Jarella on sini-kultainen kylpytakki jossa tiikerilogo ja teksti JAREN TALLI, JARE.

Ensimmäinen erä, Jare käy kahdesti kanveesissa lyömättä kertaakaan. Jumala on Jaren kulmassa sillä shortsien persuksessa on kristillisdemokraattien vaalimainos.

Erätauko, Pirinen juottaa litran vettä Jarelle ja Agonen sanoo että muistat vaan mitä harjoteltiin, koitat vaikka yks-kaks-etukäden koukku, kyl se siitä.

Toinen erä, Jare tyrmätään brutaalisti. Yleisö on hiirenhiljaa, BBU-vyö vyötetään unkarilaiselle joka hymyilee vaatimattomasti ja haalii kiireellä Olvin sponsorijuomia kassiinsa.

American Pervert

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 28.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Suunnittele ottelupari ja kerro miten kävi! Empty Vs: Suunnittele ottelupari ja kerro miten kävi!

Viesti kirjoittaja VERIHUORMA BOXING lähetetty Su Joulu 01, 2013 10:52 am

Marko Monosen paluu, yritys suoraan Euroopan kärkeen, vastassa TAMAS LODI, panoksena WBO EUROPE ja paikka MM-listalla, paikkana Joensuun Kimmel ja 12 erää. Markolla alla varsinaisena paluumatsina 4-eräinen Ervin Slonkan kanssa, josta voitto pistein 40-37, 39-38 ja 39-37.

Mononen saapuu kehään katse täysin lasittuneena. Jare on ennakkopresseissä hehkuttanut, että Marko ottelee tarkasti kuin kelloseppä, hän tuikkii suoria kaukaa ja hyödyntää ulottuvuutensa. Lähitilanteissa hän kylmähermoisesti painaa päänsä Lodin solisluuhun ja tekee sen mihin Fosse ei pystynyt. Miika Forsström spekuloi boxing.fi-kolumnissaan Monosen voivan haastaa Marco Huckin, jos hän onnistuu työskentelemään voiton huonotekniikkaisesta Lodista.

Avauserässä Marko tekee juuri näin. Hän on todella hermona, mutta kiertää kehää herkillä jaloilla ja törkkäisee muutaman lyhyen ja jäykän suoran, joissa on saaton puutteesta huolimatta sen verran pelotetta, että Lodi pysyy kaukana.

Mononen johtaa ottelua. Hän vie edellä kuvattuun malliin ensimmäiset 5 erää. Sitten hänen koneensa alkaa piiputtaa, ja hän kehää kiertäessään erehtyy kerran kiertämään väärään suuntaan, ja jää kulmaan satimeen. Jare ulvoo paniikissa: "PIÄ PUOLES NYT SE SAI SIUT KIINNI!" ja Marko menee tästä täyspaniikkiin ja pakittaa köysiin leuka pystyssä.

Lodi ei vieläkään tajua tilannetta, mutta Giuseppe Laurin huutaessa "DESTRUZZO, LEFT HUUKO, LEFT HUUKO, KNOCKOUT, TAMAS, GOGOGOGOGOGOGOGOGOG AVANTI AVANTI!!!!!", Lodi lopulta innostuu käymään Monosen luona köysissä lyömässä viiden iskun sarjan tämän vartaloon. Mononen tuupertuu kulmaukseen, katsoo heti ylös. Arvo laskee lukujaan erittäin hitaasti, mutta Marko päättää pysyä polvillaan. TEN AND OUT.

Lodi jatkaa Euroopan Herrana ja Mononen ilmoittaa lopettavansa pysyvästi. Jarmo Tolvanen toteaa, että 7 ottelun ura oli loistokas, ja Jaren Tallista voi nousta lyhyelläkin aikavälillä tavoittelemaan suoraan paikkaa Euroopanmestarina ja MM-haastajana, jos vain nyrkkeilijän taidot siihen riittävät.
VERIHUORMA BOXING
VERIHUORMA BOXING

Viestien lukumäärä : 78
Join date : 28.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa