Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi?

Siirry alas

Nolompi EM-ottelu?

Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Vote_lcap0%Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Vote_lcap100%Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Vote_rcap 100% 
[ 1 ]
 
Ääniä yhteensä : 1

Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Empty Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi?

Viesti kirjoittaja VERIHUORMA BOXING lähetetty Su Joulu 01, 2013 4:21 am

Noniin, kansa päättäköön.

Kumpi oli suurempi farssi EM-otteluna, Eva pieksemässä Unkarilaista kaunista kuntonyrkkeilijää - vaiko Forsmanin kaltainen kuntonyrkkeilijä häviämässä Unkarilaiselle vihanneskauppiaalle käveltyään robottimaisesti eteenpäin kunnes kunto pettää?

WBO Europe vs. EBU. Äänestyksen hävinnyt säilyttää uskottavuutensa ja voi järjestää seuraavaksi Tampereella Jarno Rosberg vs. Daniel Peretin omasta EM-vyöstään.
VERIHUORMA BOXING
VERIHUORMA BOXING

Viestien lukumäärä : 78
Join date : 28.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi? Empty Vs: Kumpi oli naurettavampi EM-ottelu: Wahlström-Ilko vai Forsman-Lodi?

Viesti kirjoittaja BrocktonTheGreat lähetetty Su Joulu 01, 2013 6:04 am

Miesten ammattinyrkkeily on säälittävä laji ja naisten kyseinen laji on vieläkin säälittävämpi. Nyrkkeilyn tasosta kertoo kaiken oleellisen sen, että Forsman tuolla kokemuksella nousee "EM-otteluun". Miettikää, jos Forsman olisi alkanut esimerkiksi juoksemaan 100 metrin pikajuoksua tuolla kokemuksella ja treenimäärällä. Tuskin olisi edes alle 13 sekunnin mies. Tämä kertoo kaiken oleellisen lajin tasosta.

BrocktonTheGreat

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 28.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa